Artık herşeyi yemek serbest!

Artık herşeyi yemek serbest, üstelik her zamankinden daha sağlıklı ve kilo almadan... İşte lezzeti sağlıkla buluşturan beslenme sistemi...  

İçten dışa, dıştan içe sağlık ve güzellik alanında tamamen doğal ve sağlıklı yollara ilişkin danışmanlık yapan B’MEAL,  Amerika’nın ünlü Raw and Living Foods (RALF) otoritelerinden olan Alissa Cohen’in sertifika programlarıyla sundukları RALF’i sizlerle buluşturuyor.

Dünyanın, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nin, 50 yıldan uzun süredir tanıdığı RALF, birçok önemli sağlık kuruluşu tarafından, özellikle ciddi hastalıklar için önleyici veya tedaviye destek amaçlı olarak tavsiye edilen, hızlı sonuç veren, oldukça etkili bir beslenme sistemidir.

RALF (Raw and Living Foods – İşlenmemiş, toksik olmayan CANLI Gıdalar) kişiyi her anlamda gereksiz olan yüklerinden, yorgunluklarından kurtararak, bedenen, zihnen ve ruhen hızla yenilenmesini sağlayarak hayata hayat katıyor ve hepsinden önemlisi bu hayat dolu hali sürekli kılıyor.

RALF maksimum düzeyde sağlık, gençlik ve güzellik için; mümkün olduğunca organik bitkisel ürünün, gıdaların besin değerlerini neredeyse tamamen yok edici herhangi bir işleme maruz kalmadan, en besleyici haliyle yani canlı olarak tüketimini öneren bir beslenme biçimidir.

RALF ile hayatınızda oluşacak değişiklerin en az yarısını bir haftada gözlemlemek, tümünü ise yaklaşık bir ay  içerisinde almak mümkün, ayrıca vücudu tam anlamda sağlıklı beslemeye odaklı olduğu için de en az lezzetli olduğu kadar da güvenli!

RALF’in Farkı; Hem Canlı Hem de Canlandırıcı Olması

Öncelikle canlı gıdalarla beslenmenin hayatımızda sağlık mucizeleri yaratabileceğini unutmamamız gerekiyor. Gıdalar sahip oldukları besin değerlerini bazı işlemler sonucu kaybederler ve bu bize sunabilecekleri hayat enerjilerinin söz konusu işlem sırasında yok olduğu veya eksildiği anlamına gelir.

Örneğin 45 derece santigratın üzerinde işlem görmüş gıdalar proteinlerinin yaklaşık %50’sini, vitaminlerinin yaklaşık yüzde 85’ini ve enzimlerinin %100’ünü kaybederler. Oysa vücudumuzun tüm bu besinlere ihtiyacı var ve her ne kadar vücut ihtiyacı olan birçok maddeyi kendi üretebilecek kadar güçlü bir yapı olsa da, zaman zaman, değişen şartlara bağlı olarak veya ilerleyen yaşla birlikte bazı üretimleri azalabiliyor ya da rezervleri yetersiz kalabiliyor.

“Gıdalarınızı “en doğal-canlı” halde tüketmenin onlardan maksimum faydayı sağlamak için en iyi yol olduğunu unutmayın, çünkü sadece canlı gıdalar canlı-hayat dolu bedenler üretir”.

RALF’in Hayatımıza Kattıkları

1. Uyku kalitenizi hızla yükseltir ve her sabah dinlenmiş, canlı ve istekli bir şekilde uyanmanızı sağlar.

2. Zihniniz, her zaman ve her şartta daha önce hiç olmadığı kadar açık olur, konsantrasyon gücünüz ve zihinsel performansınız artar.

3. Bağışıklık sisteminiz çok güçlendiği için grip, soğuk algınlığı, faranjit gibi mevsimsel salgın hastalıklara karşı çok dirençli olur, hastalansanız bile, neredeyse hiç sıkıntı çekmeden, çok hızlı ve kolay iyileşirsiniz.

4. Bedeniniz tam gerektiği gibi beslendiği için çok güçlenir ve çok enerjik olur, bu da artık kolay yorulmaması demektir. Daha da önemlisi yetişkinlerde sadece birkaç ay içinde en az on yıl önceki kadar enerjik hissedilmesi bile mümkündür.

5. Sürekli olarak daha iyi hissetme, daha canlı, daha huzurlu ve daha toleranslı, özetle daha mutlu bir yapıya kavuşmanın sonucu olarak hayattan aldığınız keyif önemli derecede artar.

6. Cildiniz de iç sağlığınızın yansıması olarak çok kısa sürede hiç olmadığı kadar canlanır ve ışıldar, hatta yara izleriniz bile zaman içinde kaybolabilir.

7. Tam ihtiyacı olan besinleri alan bedeninizde hiçbir şekilde aşırı kilo oluşmaz, hatta eğer varsa vücudun ihtiyacı olmayan fazla kilolarınızı da çok kısa sürede verebilirsiniz, üstelik canınız her istediğinde yemek yerken hiç suçluluk duymadan.

8. Üstelik anemi, alerji, astım, diabet, candida ve hatta kanser gibi çok ağır hastalıkların iyileşmesine bile çok önemli derecede olumlu katkılar sağladığı defalarca kanıtlanmış, vücudu ve bağışıklık sistemini çok güçlendirici, bir sistemdir.

9. RALF sisteminde önemli rol sahibi yüzde 70’i klorofil olan buğday çimi suyu güçlü bir doğal antiseptik olarak vücudunuzu her gün istemeden aldığı birçok zararlıya karşı en doğal şekilde korur, hücrelerinize giden oksijen miktarının artmasını destekler ve enerjinizi sürekli tazeler.  Üstelik buğday çimini evde yetiştirmek son derece kolaydır!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !